1,3-Butandiol

  • Beta-butylenglycol
  • CAS 107-88-0
  • Molvægt 90.122 g/mol
  • Kemisk formel C4H10O2

Et vigtigt kommercielt kemikalie, der er almindeligt anvendt i produkter til personlig pleje, især kosmetiske produkter som f.eks. solcreme, lotions og hårprodukter. 1,3-butandiol bruges også som aromastof til fødevarer. På det seneste er det også blevet brugt til syntese af midler mod cancer og ved behandling af diabetes.

Tilgængelig i:
  • IBC
  • Tromle
  • Bulk
  • Dunk
1,3-Butandiol
  • Beta-butylenglycol
  • CAS 107-88-0
  • Kemisk formel C4H10O2
  • Molvægt 90.122 g/mol

Produktdetaljer af 1,3-Butandiol

Beta-butylenglycolButylenglycol
  • Kosmetisk
  • Teknisk
  • Farveløs væske

Kemisk formel

C4H10O2

CAS nummer

107-88-0

Molvægt

90.122 g/mol

Smeltepunkt

-50°C

Kogepunkt

207.5°C

Flammepunkt

121°C


Applikationer

  • Antiældningscremer og -lotions
  • Aromastoffer til fødevarer
  • Foundations
  • Fugtighedscremeformuleringer
  • Hudplejeprodukter
  • Hudplejeprodukter
  • Konditioneringsmidler
  • Konditioneringsmidler
  • Kosmetiske produkter
  • Opløsningsmidler
  • Polyestere
  • Produkter til personlig pleje
  • Solcremer

Rettidig levering

Global håndtering

Kun topmarkedsleverandører


Hvad kan vi hjælpe dig med?

Lad os hjælpe dig med at oprette vindende produkter til dine mål-markeder. Få kontakt til vores eksperter i branchen, for at diskutere hvad Brenntag kan gøre for din virksomhed.

Vi behandler dine personlige data for at overvåge vores præstationer, når du svarer på dine ønsker. Vi deler kun dine personlige oplysninger med tredjeparter, hvis der er et reelt behov for det, og vi har din tilladelse, eller hvor loven tillader det.