Log på

Ricinusolie

Produktbeskrivelse

I fødevareindustrien bruges ricinusolie i tilsætningsstoffer til fødevarer og aromaer. I kosmetikindustrien bruges det i cremer, fugtighedscremer samt til forbedring af hårbalsam.


Log ind

Fra de største leverandører på markedet

Rettidig levering

Fuld teknisk og lovgivningsmæssig support

Synonymer

Ricinus communis-frøolie (og) tocopherol

Emballage

  • Sæk
  • Bulk
  • Dunk
  • Tromle
  • IBC

Fysiske former

  • Væske

Specifikationer

Kemisk FormelRicinus communis Seed Oil (and) Tocopherol
CAS8001-79-4
EmballageSæk, Bulk, Dunk, Tromle, IBC
Fysiske FormerVæske

Vigtige anvendelser

  • Smøremidler og tilsætningsstoffer til smøremidler
  • Kosmetiske produkter
  • Maling og belægninger

Flere oplysninger

Vi tilbyder flere forskellige kvaliteter og emballagestørrelser for at dække dit behov.

Brug for flere oplysninger for at kunne træffe en velinformeret beslutning? Vi sørger for, at du får den relevante dokumentation, en prøve og en pris, og hjælper med producentgodkendelse understøttet af input fra vores formuleringsservice.