1,3-butandiol

  • Beta-butylenglykol
  • CAS 107-88-0
  • Molvekt 90.122 g/mol
  • Kjemisk formel C4H10O2

Dette er et viktig kommersielt kjemikalie som er mye brukt i produkter for personlig pleie, spesielt innen kosmetikk som solkrem, lotion og hårprodukter. 1,3-butandiol brukes også som smakstilsetning. I nyere tider er det også blitt brukt til syntese av anti-kreftmidler og som et middel i behandlingen av diabetes.

Tilgjengelig i:
  • Løsvekt
  • Kanne
  • Tromme
1,3-butandiol
  • Beta-butylenglykol
  • CAS 107-88-0
  • Kjemisk formel C4H10O2
  • Molvekt 90.122 g/mol

Produktdetaljer om 1,3-butandiol

Beta-butylenglykolbutylenglykol
  • Kosmetisk
  • Teknisk
  • Fargeløs væske

Kjemisk formel

C4H10O2

CAS nummer

107-88-0

Molvekt

90.122 g/mol

Smeltepunkt

-50°C

Kokepunkt

207.5°C

Flammepunkt

121°C


Applikasjoner

  • Balsam
  • Balsam
  • Fuktighetskrem-formuleringer
  • Hudpleieprodukter
  • Hudpleieprodukter
  • Kosmetikk
  • Kremer og lotions som motvirker aldring
  • Løsemidler
  • Polyestere
  • Primere
  • Produkter for personlig pleie
  • Smakstilsetningsstoffer
  • Solkremer

JIT-levering

Full global dekning

Bare markedsledende leverandører


Hvordan kan vi hjelpe deg?

La oss hjelpe deg med å skape vinnende produkter for målmarkedene dine. Kom i kontakt med industriekspertene våre for å diskutere hva Brenntag kan gjøre for din business.

Vi behandler dine personlige data for å overvåke vår ytelse når du svarer på dine forespørsler. Vi vil kun dele dine personlige opplysninger med tredjepart dersom det er et reelt behov for det, og vi har din tillatelse, eller hvor loven tillater dette.